Woopsiedaisy

Som ni kanske förstått på de senaste inläggen är vädret lite knasigt här borta just nu, och amerikanerna är inte riktigt säkra på hur de ska hantera det hela. I skrivande stund faller stora hagelkulor från himlen medan grannen står ute på gatan och sliter upp sina sommardäck (vinterdäck är inget vidare känt begrepp här borta) i desperata försök att starta sin bil i uppförsbacke på den isbana som för nuvarande utgör Wildey Street.

Katastroferna tar inte slut där - vi står numera även under ett sorts "vattenförbud" vilket går ut på att man inte får/bör använda kranvattnet till någonting. All diskning, matlagning, tandborstning etc. ska ske med vatten som fått koka i minst 5 minuter då det finns risk för förgiftning annars. Exakt vad det är som är fel på det vanliga vattnet är vi inte helt klara över, men vi lyder snällt i alla fall. Magsjuka är ju trots allt inte det vi längtar som allra mest efter att få uppleva...

Summan av kardemumman blir att jag börjar klura på om det egentligen är meningen att jag ska resa runt här i världen. Åker jag till Nice så blir det katastrof i form av masstrejk, medan den nya lasermannen löper amok i Malmö och skjuter på oskyldiga människor. Åker jag till USA är det vädergudarna och Moder Natur som busar med oss här borta, och i Malmö tar de tokiga beslut såsom att skicka min broder till Kiruna av alla jäkla ställen här i världen (kanske inte riktigt lika illa som lasermän, men ni förstår poängen?). Hmm...

Kommentarer
Postat av: Pp

Lyssna på programmet Verkligheten på P3:s hemsida. De har ett reportage som heter Veckans trappuppgång. Senast ringde de hem till folk i huset som spred magsjuka i hela Östersund, det s k "bajs-huset".



Eftersom ni får koka vattnet kanske du bor i dito i Tarrytown? Tänk på det nästa gång du sätter dig till rätta i det lilla rummet med de kaklade väggarna.



Pp.

2011-02-05 @ 14:08:31
URL: http://oddball.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0